Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juoda arba tamsiai pilka vulkanine uoliena, labiausiai paplitusi Zemes plutoje,
Milziniskos bangos, kylancios vandenyno pavirsiuje del stipraus povandeninio zemes drebejimo arba ugnikalnio issiverzimo,
Juros ar ezero pakranteje ties upes ziotimis is jos sanasu susidariusi lyguma, kurioje upe skaidosi i sakas,
Valstybes sudaryta piremoniu sistema, kuria siekiama skatinti arba riboti gimstamuma, mazinti mirtinguma, siekti ilgesnes gyvenimo trukmes,
Zemdirbyste sausringo klimato srityje, kai papildomai drekinama nepakankamai dregna dirbama zeme,
Aitvaro g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Algirdo g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Alyvų takas, Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Alksnių takas, Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ašvos g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g lašišos filė 1 citrina 1–1,5 greipfrutų (300 g sulčių) 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos 1 avokadas 1 valgomasis šaukštas kaparėlių „Santa Maria“ druska (pagal
skonį) „Santa Maria“ citrininiai pipirai (pagal skonį) „Santa Maria“ česnakiniai pipirai (pagal skonį) 1 arbatinis šaukštelis „Santa Maria“ picos prieskonių 1–2 arbatiniai šaukšteliai cukraus „Santa Maria“ baltieji pipirai
(pagal skonį) 30 ml brendžio 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 1 sauja gražgarstės 1 l augalinio aliejaus „ikrų“ gamybai 0,5 vnt Prancūziško batono patiekimui
Gaminimas: Išspaudžiame citrinos ir greipfruto sultis. Greipfrutų sultyse užmerkiame
želatiną „ikrams“. Lašišą supjaustome smulkiais kubeliais. Pusę citrinos ir 50 ml greipfrutų sulčių supilame į lašišą, sūdome, dedame 0,5 šaukštelio cukraus, citrininius pipirus, picos prieskonių (bazilikas, mairūnas, raudonėlis), smulkintus kaparėlius, pusę brendžio, šaukštą alyvuogių
aliejaus. Viską išmaišome. Likusias citrinų ir greipfrutų sultys sumaišome, sūdome, dedame cukrų, baltuosius pipirus, ištirpintą želatiną. Želė temperatūra turi būti 40–42 laipsniai. Ją supilame į plastikinį padažui skirtą indelį su snapeliu ir lašiname į plokščią indą su atšaldytu
aliejumi. Taip gaunami apvalūs želė lašeliai – „ikrai“. Dedame į šaldytuvą atvėsti, vėliau nukošiame, apsausiname. Avokadą supjaustome griežinėliais. Palaistome šlakeliu citrinų sulčių, citrininiais ir česnakiniais pipirais. Į lėkštę dedame saujelę gražgarsčių, ant viršaus
– kulinarinio žiedo pagalba formuojame užkandį. Dedame sluoksnį lašišos, tada skiltelėmis avokadą, vėl sluoksnis lašišos. Viršų ir aplink apdedame greipfrutų ikrais, puošiame pipirinių daigeliais, begonijų žiedlapiais. Patiekimui prancūzišką batoną supjaustome, patepame alyvuogių aliejumi,
pabarstom picos prieskoniais ir pakepiname orkaitėje. Skanaus!
|
|
|
|
|