Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Matuizų k., Varėnos r. sav.,
Ežero g., Mergežerio k., Varėnos r. sav.,
Martyno Vainilaičio g., Mergežerio k., Varėnos r. sav.,
Mergežerio g., Mergežerio k., Varėnos r. sav.,
Bakšio g., Merkinės mstl., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 1,5 stiklinės miltų 150 g. sviesto 2 šaukštų vandens 1 šaukšto citrinos sulčių trupučio druskos, 2 šaukštų cukraus. Varškės sluoksniui: 250 g kreminės
varškės 150 g grietinės 2 kiaušinių 1 šaukšto krakmolo 1 šaukšto vanilinio cukraus pusės geltonos citrinos 3 šaukštų cukraus pudros 1 stiklinės vyšnių be kauliukų Želės sluoksniui: Vyšnių želės
Gaminimas: I miltus sutarkuoti šaltą sviestą,
suberti cukrų, truputį druskos, paminkyti. Įpilti vandens su citrinos sultimis, gerai išminkyti ir valandai padėti į šaldytuvą. Imti iš šaldytuvo tešlą, sviestu patepti torto formą ir iš tešlos suformuoti pagrindą su kraštais. Varškę sumaišyti su grietine, cukraus pudros 2 šaukštais,
vaniliniu cukrumi. Įspausti pusės geltonos citrinos sultis, įtarkuoti žievelių, suberti krakmolą ir gerai sumaišyti. Po vieną įmaišyti kiaušinius, bet neperplakti masės. Supilti ant pagrindo, kuris yra torto formoje, užberti vyšniomis, sumaišytomis su šaukštu cukraus pudros ir dėti kepti į 180l.
įkaitintą orkaitę. Kepti apie 40 min., pabaigoje temperatūrą prisukant iki 150 l. Kai atvėsta, užlieti vyšnių skonio žele, pagaminta pagal instrukciją ant pakuotės. Kraštus aš dar apglaisčiau cukraus pudrą, sumaišyta su citrina, apklijavau moliūgų drožlėmis, o viršų papuošiau plakta
grietinėle su citrina ir rožių žiedlapiais, pamirkytais vyšnių želėje bei cukruje.
|
|
|
|
|