Tema sukurta: 2016.01.04 10:32
2016.01.04 10:32 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą

sweet3
sweet3
Naujokas

Padiskutuokime tema meilės drovumas. Aš kai būnu su mylimu žmogumi esu labai drovi, nežinau kaip atsikratyti to drovumo, patarkite :)

Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2016.03.16 10:32 Nauja žinutė

gute3
gute3
Naujokas

manu būnant su mylimu žmogumi turi nelikti jokio drovumo

Cituoti
Atsakyti
2021.03.09 21:15 Nauja žinutė

LoR3NZo
LoR3NZo
Pradedantysis
Būna drovumas toks pas kai kuriuos kad iš viso bijo žmonių ir vengia jų.
Cituoti
Atsakyti
2021.03.15 10:56 Nauja žinutė

LaisvasPilietis
LaisvasPilietis
Didmeistris
Pirmoji meilė beveik niekuomet neišsilaiko, kažin ar bent 1 iš 1000 atvejų nueina iki ilgai trunkančių santykių, turiu minty visam laikui. Tiesiog, nė karto nenusivylus, neateina suvokimas. Teoriškai to išmokti neįmanoma, būtina asmeninė patirtis. Taigi, norėti "neturėjusios santykių" yra loginė klaida. Nebent labai nori, kad su tavimi ji išmoktų meilės ir galiausiai išsiskirtumėte. Ypatingai "neturėjusios santykių" pageidauja menkai savimi pasitikintys vyrai, jie mano, kad nieko nežinanti mergina nesuvoks, kokie jie menkaverčiai. Stiprus vyras mano, kad jis lengvai gali pasirodyti geresniu už jos senesnę patirtį, todėl nė kiek nesuka galvos dėl to, kas buvo iki jo. Nieko vertas lovoje vyras visuomet ieškos naivios "cielkos", juk ji tikrai neturės supratimo, kad gali būti geriau - ir tai vienintelis tokio vyro šansas bent jau antram kartui.
Cituoti
Atsakyti
2021.03.31 11:33 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
man tai tas drovumas varo paniska baime, siaip su metais atrodo kad baigiu iveikti ta drovuma, bet taip nera. ta baime kazka netaip leptelt yra nesveika. kas nera patyre, tai jausmas toks, kad tuoj tuoj ivyks kazkokia Zemes katastrofa, atsitrenks koks asteroidas ir pan. poto pabendrauji ir pasirodo kad nieko neivyko, niekur joks asteroidas nenukrito
nezinau kaip gyvenant santuokoje tarkim, bet kaskart pagerti raminamuju pries susitinkant matomai labai geras variantas.
Cituoti
Atsakyti
2021.03.31 14:37 Nauja žinutė

LaisvasPilietis
LaisvasPilietis
Didmeistris
fxx8 rašė:

man tai tas drovumas varo paniska baime, siaip su metais atrodo kad baigiu iveikti ta drovuma, bet taip nera. ta baime kazka netaip leptelt yra nesveika. kas nera patyre, tai jausmas toks, kad tuoj tuoj ivyks kazkokia Zemes katastrofa, atsitrenks koks asteroidas ir pan.

Pasakysiu, ką man panos yra sakiusios - nes dažniausiai būnu mažakalbis - "kai pana tavęs nori, ji jau negirdi, ką kalbi, svarbu yra kalbėti" ))
Cituoti
Atsakyti
© 2006 – 2025 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai