Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šiaurės g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Vingio g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Dvaro g., Mockūnų k., Biržų r. sav.,
Kaštonų g., Naciūnų k., Biržų r. sav.,
Liepų g., Naciūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos 1 skardinės konservuotų persikų (840 ml) 250 maskarponės sūrio 1 kiaušinio 100 g miltinio cukraus 1 saujos pistacijų 100 g cukraus 3
šaukštų vyšnių ar aviečių sirupo
Gaminimas: Atitirpinti tešlą. Ją pakočioti, supjaustyti plačiomis juostomis. Užlenkti kraštus maždaug po 2 cm.
Sumaišyti maskarponės sūrį, kiaušinio trynį su cukraus pudra. Atskirai standžiai išplakti kiaušinio baltymą ir įmaišyti į
maskarponės kremą.
Maskarponės kremą dėti ant sluoksniuotos tešlos tarp užlenktos tešlos. Ant jo dėti nuvarvintas persiko puseles (vieną nuo kitos maždaug 1 cm atstumu). Kepti apie 20 -25 min 200°C temperatūros orkaitėje. Kai iškeps, aštriu peiliu atsargiai pepjauti tarp
persikų ir truputį ataušinti. Iš cukraus ir sipuro išvirti glajų. Jį kiek pravėsusį, užpilti ant ant atlenktų juostelių ar aplink persiką ir užberti susmulkintų pistacijų. Baisiai gardu!
|
|
|
|
|