Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Palangos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Palaukės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Palydovo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Palionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paliuliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 gramų varškės 2 pakeliai (200 gramų) ryžių 3 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams 5 šaukštai manų kruoų 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 100 gramų razinų 1 šaukštelis
vanilinis cukraus 300 ml aviečių, sutrintų 1 sauja aviečių (papuošimui)
Gaminimas: Išverdame ryžius. Kol ryžiai verda išsukame varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, manais, kiaušinio tryniais ir ištirpintu margarinu. Pamirkytas razinas supilame į varškę ir gerai
išmaišome. Sudedame atvėsusius virtus ryžius. Išplakame kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišome į varškės masę. Patepame skardą aliejumi ir sudedame pusę pyrago masės, tada sudedame ir tolygiai paskirstome avietes ir galiausiai sudedame likusią masę. Pabarstome avietėmis ir kepame
orkaitėje apie 40 min. Skanaus!
|
|
|
|
|