Tema sukurta: 2016.01.12 12:07
2016.01.12 12:07 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą

nykstuke3
nykstuke3
Naujokas

Aš geriausia pajuntu ką reiškia vienatvė per šventes. Visi lekia skuba pas savo artimuosius, gimines ir draugus minėti švenčių o aš tomis dienomis jaučiuosi begalo vieniša. Ar yra daugiau vienišų žmonių, kurie per šventes jaučia vienatvę?

Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2016.04.04 12:08 Nauja žinutė

jovita3
jovita3
Naujokas

Man tokia pat situacija, vienatvė per šventes yra siaubinga :(

Cituoti
Atsakyti
2020.01.02 06:35 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
jei nebutu TV per sventes, manau butu siaubinga. bet vienatve jau nebebuna baisi kai perkopi i antra gyvenimo puse. nebekreipi tiesiog demesio i sventes ir tiek. as tai miegu kai saudo fejerverkai, gal kam ir grazu kai visas gyvenimas pries akis, bet kai bb o ne gyvenimas buvo, tai tikrai nedziugina tie fejerverkai. geriau tuos pinigus skirtu benamiams (kaip kitos salys), nei kad i ora issaudytu.
Cituoti
Atsakyti
2023.04.24 08:03 Nauja žinutė

gerdunka222
gerdunka222
Pažengęs
vienas irgi galite švęsti šventes,bet šiaip tikrai viskas priklauso nuo nusiteikimo. jei šaudo fejerverkus , o jūs neinat žiūrėt, tai čia jau jūsų problema. kaip pažiūrėsi į situaciją, taip ir gausis. aš internetu buvau nusipirkus fejerverkų, ir šaudžiau viena. ir ką
Cituoti
Atsakyti
2023.04.24 11:59 Nauja žinutė

LaisvasPilietis
LaisvasPilietis
Didmeistris
nykstuke3 rašė:

Aš geriausia pajuntu ką reiškia vienatvė per šventes. Visi lekia skuba pas savo artimuosius, gimines ir draugus minėti švenčių o aš tomis dienomis jaučiuosi begalo vieniša.

Jei norisi su kažkuo praleisti šventes, kodėl to nedaryti?
Man problema būna nebent priešinga - trukdo pabūti vienam ))

gerdunka222 rašė:

jei šaudo fejerverkus , o jūs neinat žiūrėt, tai čia jau jūsų problema.
buvau nusipirkus fejerverkų, ir šaudžiau viena. ir ką

Durnių laivas?
Man labiau nesuprantama, velniam tie fejerverkai reikalingi, nei problema jų nematyti. Gamtos teršimas ir tiek. Kokia būtent iš jų nauda?
Cituoti
Atsakyti
2023.04.25 08:44 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
gerdunka222 rašė:

vienas irgi galite švęsti šventes

o kokia prasme ? ir kokia prasme aplamai ka nors svest ? kaip ten kazkas sake miegojo per naujus metus, nu dar reikia taip sugebet
Cituoti
Atsakyti
2023.04.25 08:50 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
gerdunka222 rašė:

bet šiaip tikrai viskas priklauso nuo nusiteikimo.

vienam svesti sventes tai yra ne nusiteikimas manau, o sizofrenija. aisku gali nueiti kazkur i kluba ir paguosti save kad neva kazka sventi tiesa pasakius, siais laikais jau sunku atskirt kartais kur vestuves ir kur laidotuves viena babulia karta taip uzsukusi taip ir pasiteiravo dabar ne sventes, o taip sakyciau paminejimai. tikros sventes buvo tik Vytauto Didziojo laikais.
Cituoti
Atsakyti
2023.04.25 09:14 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
gerdunka222 rašė:

o jūs neinat žiūrėt, tai čia jau jūsų problema.

daugelyje saliu fejerverkai yra uzdrausti nes sukelia neva oro tarsa, tas pats bus ir Lietuvoje, nes del oro tarsos neva nyksta kazkokia ten Belgijos pelkeje gyvenanti kanarele. o Belgijoje jau musulmonai katalikams uzdraude svesti ir Kaledas,na ta prasme gali dar vietiniai katalikai svest Kaledas, bet va tik be Kaledu egles o kadangi atveze kazkas is Lietuvos egle kad sie galetu svest Kaledas, tai prasidejo masine ten ir taip sunkiai isitvirtinusiu vietiniu lietuviu diskriminacija. jei jau per LRT sako, tai problema tikrai yra didziule.
Cituoti
Atsakyti
2023.04.25 09:36 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
gerdunka222 rašė:

internetu buvau nusipirkus fejerverkų, ir šaudžiau viena. ir ką

cia ne problemos sprendimo budas
Cituoti
Atsakyti
© 2006 – 2025 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai