Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pakiet alianz zaiks,
hln,
grand crown registracija,
van bever condoleren,
retromöbler instagram,
www.555ppp.yz,
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Panemunėlio glž. st., Rokiškio r. sav.,
Kvetkų g., Panemunio mstl., Rokiškio r. sav.,
Lauko g., Panemunio mstl., Rokiškio r. sav.,
Nemunėlio g., Panemunio mstl., Rokiškio r. sav.,
Sodų g., Panemunio mstl., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 130 g margarino VILNIUS kepiniams 130 g cukraus 1 kiaušinis 250 g miltų Įdarui: 3 dideli obuoliai 550 g obuolių vyno 250 g cukraus 2 pakeliai pudingo
miltelių
Gaminimas: Suminkštiname margariną su cukrumi, įmušam kiaušinį, suberiam miltus, viską išmaišome ir išminkome tešlą. Įdedame į šaldytuvą. Nulupame obuolius ir supjaustome dideliais gabalais. Pilame į puodą obuolių vyną, cukrų ir verdame ant mažos ugnies 20 min. Virdami
palengva supilame pudingo miltelius. Reikėtų stebėti, kad verdanti masė nepradėtų kliudyti šaukšto. Išimame iš šaldytuvo tešlą, tolygiai apibarstome obuoliais ir apipilam karšta pudingo mase. Kepame apie pusę valandos, 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir palaikome šaldytuve
maždaug 6 valandas.
|
|
|
|
|