Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
chess online,
zotero,
smertnyj privovor video,
actualités,
online math courses,
steam,
safyru pirkimas,
plancetes,
???? ????? ???????,
??????? ??????????? 1,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Indu rasytojas, filosofas ir muzikas, nobelio premijos laureatas, indijos ir bangladeso himnu autorius,
Induistu audros, perkuno, karo dievas,
Induizme - dievas griovejas,
Induizmo dievas,
Induizmo ispazinejas,
Kabarkštos g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Malūno g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Pakrantės g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Smilgų g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Sodžiaus g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2016.02.09 13:55 |
|
|
asta3
Naujokas
|
Koks turi būti bendravimas poroje, kad santykia išliktų tvirti?
|
|
| | 2016.04.08 13:56 |
|
|
giedryte2
Naujokas
|
Poroje bendravimas turi būti atviras ir nuoširdus
|
|
| | 2017.01.02 18:19 |
|
|
Andre16
Naujokas
|
aha
|
|
| | 2017.01.12 22:24 |
|
|
Aušrius
Naujokas
|
O as manau kad pats geriausias bendravimas butu is sirdies
|
|
| | 2017.01.12 22:35 |
|
|
Kipšiukė
Pažengęs
|
Kiekvienoje poroje man atrodo individualiai viskas yra, vieni bendrauja atvirai ir nuoširdžiai, kiti per daug neatvirauja ir nebėga pasakotis kiekvienos smulkmenos. Šiaip man atrodo idealiausia yra tada, kai atvirai bendraujama abu partnerius liečiančiomis temomis, o tarkim pasakotis kiekvieną
nesvarbią smulkmeną tikrai nėra būtina. Ir ne vien bendravimas lemia santykių tvirtumą. Turi būti ir pasitikėjimas, ir meilė, ir pastangos tapti tvirta pora ir išlaikyti tą tvirtumą, ir pagarba reikalinga vienas kitam ir visi kiti dalykai. Bendravimas užima vieną svarbiausių vietų, bet tai nėra
galutinis rodiklis, kad jeigu atvirai ir daug bendrauji santykiai yra tvirti. Yra porų, kurios bendrauja atvirai ir daug, ir tikrai negaliu pasakyt kad tos poros yra labai tvirtos ar kad jų santykiai idealūs.
|
|
| | 2017.03.03 22:56 |
|
|
Auksinė1
Naujokas
|
Man toks klausimas niekada nebuvo iškilęs, kol nutiko taip, kad mano poroje bendrauti norisi praktiškai tik man vienai Aš taip įsivaizduoju (nes tokio bendravimo neturiu), kad tvirto ryšio palaikymui būtinas atviras ir
nuoširdus bendravimas. Gal kas pasidalinsit patarimais, kaip paskatinti antrą pusę bendrauti ir atsiverti?
|
|
| | 2017.03.03 23:40 |
|
|
fxx3
Didmeistris
|
geriausia nekalbet, o surasyt ant lapo kas blogai ir apsikeist tais lapais.
|
|
| | 2017.03.03 23:47 |
|
|
Vėjuota1
Didmeistris
|
Gal atsibodote vienas kitam?
|
|
| | 2017.03.03 23:55 |
|
|
manajame
Pradedantysis
|
Kam tada būti kartu, jei norisi gadinti?
|
|
| | 2017.03.03 23:57 |
|
|
fxx3
Didmeistris
|
manajame rašė:
zmones po 20 metu isgyvena ir tada kazkas uzeina, tai ju ir klauskite.
|
|
| | 2017.03.04 00:02 |
|
|
Alvydas93
Patyręs
|
Auksinė1 rašė:
Man toks klausimas niekada nebuvo iškilęs, kol nutiko taip, kad mano poroje bendrauti norisi praktiškai tik man vienai Aš taip
įsivaizduoju (nes tokio bendravimo neturiu), kad tvirto ryšio palaikymui būtinas atviras ir nuoširdus bendravimas. Gal kas pasidalinsit patarimais, kaip paskatinti antrą pusę bendrauti ir atsiverti? toks bendravimas kaip pas kuniga per ispazinti ? norint islikti vienas kitam idomus
reikia tureti kazkiek savu paslapciu .
|
|
| | 2017.03.04 00:08 |
|
|
Vėjuota1
Didmeistris
|
Atsakymas: nereikia žiūrėti į tai paranojiškai!
|
|
| | 2017.03.04 00:14 |
|
|
manajame
Pradedantysis
|
fxx3 rašė:
manajame rašė:
zmones po 20 metu isgyvena ir tada kazkas uzeina, tai ju ir klauskite.
Kai 20 metų gerai, tai jau būna nebe pora, o tiesiog du viename. Koja kojon, ranka rankon... pirmyn.
|
|
| | 2017.03.04 00:16 |
|
|
fxx3
Didmeistris
|
Auksinė1 rašė:
poroje bendrauti norisi praktiškai tik man vienai ?
vadinasi nera meiles rysio. arba gali but, kad reikalaujat kazkokiu neimanomu dalyku is antros puses.
|
|
| | 2017.03.04 00:19 |
|
|
Alvydas93
Patyręs
|
fxx3 rašė:
Auksinė1 rašė:
poroje bendrauti norisi praktiškai tik man vienai ?
vadinasi nera meiles rysio.
ne meile cia kalta paprasciausiai ji aktyvesne .
|
|
| | 2017.04.29 10:15 |
|
|
Auksinė1
Naujokas
|
Būtent. Nors iš kitos pusės viskas susiję: meilė, ryšys, aktyvumas. Na tai ką tuomet daryt, kai ji aktyvesnė, o jis pasyvus?
|
|
| | 2017.04.29 13:58 |
|
|
fxx3
Didmeistris
|
Auksinė1 rašė:
Būtent. Nors iš kitos pusės viskas susiję: meilė, ryšys, aktyvumas. Na tai ką tuomet daryt, kai ji aktyvesnė, o jis pasyvus?
tai arba flegmatikas, arba intravertas, arba depresija. ir ziurint kuo pasireiskia tas aktyvumas, kuo jus aktyvi ?
va dabar katik maciau anonsa ten kazkokioj laidoj diskutuos ar sutuoktiniai turi miegoti vienoje lovoje aktyviai ar atskirai (nes sektose sako,
kad atseit stipresne meile butu, atseit reikia miegot atskirai - pasyviai, cia nekalbu apie intymius santykius), nors per ta anonsa kazkokia senute iskart pasake, kad kad nenormalu miegoti atskirai. tai beabejo naudinga sektoms. o kai kurios poros dar net ir issiskiria, tai pameginusios.
|
|
| | 2017.04.29 14:26 |
|
|
Alvydas93
Patyręs
|
Auksinė1 rašė:
Būtent. Nors iš kitos pusės viskas susiję: meilė, ryšys, aktyvumas. Na tai ką tuomet daryt, kai ji aktyvesnė, o jis pasyvus? Greiciausiai jis turi valdinga motina kuri uz ji viska sprendzia arba jis nelabai nori taves . Jei imsi ji teks laikyti visus namo keturis kampus paciai ir jam dar turesi pavadovauti kitaip nieko nebus .
|
|
| | 2017.04.29 14:42 |
|
|
Auksinė1
Naujokas
|
Nei flegmatikas, nei depresija jam O aktyvumą aš turėjau galvoje kalbant apie bendravimą, o ne apie miegą
|
|
| | 2017.04.29 14:44 |
|
|
Auksinė1
Naujokas
|
Alvydas93 rašė:
Greiciausiai jis turi valdinga motina kuri uz ji viska sprendzia arba jis nelabai nori taves . Jei imsi ji teks laikyti visus namo keturis kampus paciai ir jam dar turesi pavadovauti kitaip nieko nebus .
Ne, jo mama nėra valdinga, kaip tik niekur nesikiša O apie norą dėl manęs kas ten žino
|
|
|
|
|