Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujasodžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos faršo 250 g fermentinio sūrio 2 svogūnai 2 česnako skiltelės 100 g ryžių 1 skardinė konservuotų pupelių 2 paprikos 1 morka 2
pomidorai Prieskoninės žolelės: rozmarinas, petražolės, lauro lapeliai ir raudonieji aštrūs malti pipirai malti juodieji pipirai druska lauro lapeliai 50 g natūralios pomidorų tyrės 4 v. š. alyvuogių aliejaus prieskoniai (vegeta) arba prieskonių
mišinys
Gaminimas: Puode apkepiname faršą, kol jis paruduos, tuo pačiu metu pasiruošiame visas daržoves ir į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek alyvuogių aliejaus, pradedame apkepinti šiaudeliais supjaustytas paprikas, kol paprikos kepinasi, susitarkuojame morką ir
beriame į keptuvę su paprikomis. Kol viskas kepinasi, susismulkiname svogūnus su česnakais ir taip pat beriame į keptuvę iškart po to susipjaustome kubeliais pomidorus ir taip pat beriame į keptuvę, pakepinę keletą minučių, pilame pomidorų tyrę, pabarstome druska, maltais juodais pipirais,
pagardiname žiupsneliu vegetos, beriame raudonuosius aštrius pipirus, dedame šiek tiek rozmarino, smulkintas petražoles, viską gerai išmaišome ir pakepiname apie 3 - 4 min. Tada visą masę beriame į puodą, kur jau yra apkepintas faršas, viską išmaišome užpilame šaltu vandeniu (vandens pilame
priklausomai nuo puodo dydžio) ir laukiame, kol viskas užvirs. Kai užverda dedame lauro lapelių, juodųjų nesmulkintų pipirų, beriame pupeles ir praėjus 5 min suberiame ryžius, tuomet laukiame, kol ryžiai su pupelėmis išvirs jiems išvirus išjungiame ugnį ir uždengę palaikome 10 min. O jau
tada galima pilti į lėkštę ant viršaus patarkuoti fermentinio sūrio ir ragauti. Skanaus!!!
|
|
|
|
|