Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
tv programma vrt 2,
?????????,
hln,
fast 800 app,
biennale,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Trakų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Trakų skg., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Tujų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Tulpių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 tryniai 1 kiaušinis 100 g cukraus 100 g grietinės 100 g sviesto 80 g medaus 500 g miltų 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio prieskonių mišinio Puošimui: 50
g šokolado 1 baltymas 1 stiklinė cukraus pudros truputis aronijos sulčių (suteikti glajui spalvą)
Gaminimas: Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo
milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos meduolius. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol paruduoja. Ruošdami glajų, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų. Nuolat plakdami po šaukštelį
suberiame cukraus pudrą. Jei glajų dažysite uogų sultimis, reikės pridėti daugiau cukraus pudros. Iš sviestinio popieriaus susukame piltuvėlį, į kurį pridedame glajaus arba išlydyto šokolado. Nukerpame piltuvėlio smailųjį galą ir tolygiai spausdami puošiame meduolius.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 450g miltų (gali prireikti ir daugiau) 150g cukraus 100g margarino, tirpinto 2 kiaušinių 100g medaus 1 a.š sodos (galima keisti kepimo milteliais) Prieskonių
meduoliams 0, 5 citrinos žievelės, tarkuotos Glajui: 0,5 citrinos sulčių Cukraus pudros (tiek, kiek reikės tinkamai konsistencijai išgauti) Pabarstukų
Gaminimas: 1. Dubenį statome ant puodo su verdančiu vandeniu (vanduo neturi siekti dubens dugno), supilame
cukrų, medų, tirpintą margariną, prieskonius ir maišome, kol ištirps cukrus. 2. Į tešlą įtarkuoti citrinos žievelę, įplakti kiaušinius. 3. Miltus sumaišyti su soda arba kepimo milteliais ir po truputį suberti į tešlą (kai tampa sunku maišyti, pradedame minkyti rankomis). Tešla neturi
lipti prie rankų. 4.Kočiojame tešlos lakštą, spaudžiame formelėmis meduolius ir kepame 200 °C temperatūros orkaitėje 7 - 10 minučių. Meduoliai turi vos, vos pagelsti. Svarbu neperkepti.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 100 g medaus 50 g cukraus 1 kiaušinio 350 g miltų Prieskonių sausainiams (imbiero, gvazdikėlių, muskato, cinamono)
Gaminimas: Sviestą išsukame su
cukrumi, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius (pagal skonį). Pilame medų.
Įsijojame miltus ir minkome tešlą. Iš jos išspaudžiame sausainius ir kepame 180°C apie 15 minučių.
|
|
|
|
|