Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jonkalnio g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Miško g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Paežerėlio g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Parko g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Rožių g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Plikytai tešlai: 1 stiklinė vandens 125 g margarino 1 stiklinė miltų 1 žiupsnelis druskos 5 – 6 kiaušiniai Kremui: 3 saldūs varškės sūreliai 100 g sviesto 0,5 indelio
kondensuoto pieno
Gaminimas: Išeina maždaug 55 vidutinio dydžio eklerai. P.S. turiu tris eklerų recepto variantus, plikytos tešlos receptas beveik tas pats, tik skiriasi įdarai, bet apie tai toliau. Kitas kremo variantas: 1 stiklinė grietinėlės 5 kiaušinių
tryniai 0,5 šaukštelio vanilino 1 šaukštelis cukraus 200 g persikų 200 g vynuogių 100 g kriaušių 1 šaukštelis želatinos 0,5 stiklinės vaisių sulčių Šis kremas gaminamas taip: Grietinėlės, trynių, cukraus ir vanilino mišinį kaitinti vandens vonelėje, kol masė
sutirštėja. Susmulkintus vaisius pamirkyti vaisių sulčių drebučiuose ir apdėti kremą. Plikytos tešlos gaminimas: Puode užvirinamas vanduo su druska, sudedamas margarinas, verdama nuolat maišant kol jis ištirpsta. Tada suberiami miltai ir plakama plakikliu kol tešla atlimpa nuo puodo
sienelių. Puodas nuimamas nuo ugnies, įstatomas į šaltą vandenį ir nuolat plakant paeiliui mušami kiaušiniai. PATARIMAS: jei įmušus kiaušinį plaksite 1 – 2 min. nenustojant plakti, tešla bus puresnė. Iš tešlos ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos su šaukštu arba
konditeriniu švirkštu ar maišeliu formuojami eklerai. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 – 30 min. kol dailiai parunda. DĖMESIO: pirmąsias 20 min., neatidarykite orkaitės, antraip eklerai sukris. Paruoškite kremą: Sūrelius, kondensuotą pieną ir sviestą išsukite iki
vientisos masės. Pyragėlių viršų nupjaukite arba įpjaukite šoną ir į vidų įkrėskite kremo, uždėkite viršūnėlę. Apibarstykite milteliniu cukrumi ir gardžiuokitės ! Tiks ir išrankiausiam svečiui pavaišinti ir šeimynai pasmaguriauti.
|
|
|
|
|