Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užpalių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Užtvankos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Užupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Užusienio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Užutėkio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 60 vnt. grybukų Tešlai: 5 kiaušiniai 200 g cukraus 250 g margarino arba sviesto 0,5 stiklinės grietinės 1 pakelis vanilinio cukraus 0,5 arbatinio šaukštelio sodos 4 stiklinės
miltų 2 valgomi šaukštai aguonų žiupsnelis druskos Glajus baltas: 1 kiaušinio baltymas 2 stiklinės cukraus pudros Rudas glajus: 3 kiaušinio baltymai 1 valgomas šaukštas kakavos 200 g juodojo šokolado 2 stiklinės cukraus
pudros
Gaminimas: Kiaušinius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą (soda taip nugesinama), išmaišyti išsuktus kiaušinius su cukrumi, įberti druską. Sviestą išlydyti, neįkaitinti, atvėsusį supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės masę, suberti vanilinį cukrų, miltus ir
išmaišyti tešlą. Ji nebus tokia, kad iš jos būtų galima su rankomis lipdyti kažką, ją reikės kabinti su mažu šaukšteliu ir dėti į įkaitintą grybams skirtą formą ir kepti vis apverčiant keptuvę. Iškeptus grybukus reikia apdailinti, juos apskusti, kad nebūtų nelygumų. Po to imamės
sudėtingesnių darbų, tai yra balto glajaus darymas, ir kotukų aptepimas. Iš nurodytų ingridientų išplakame baltą glajų, jis bus pakankamai tirštas, o tai labai gerai. Pamirkome kotukus į glajų ir pamirkome į aguonas, kad atrodytų, kaip su žemikėm:). Toliau kepuryčių - rudos masės darymas.
Išplakame baltymus, sudedame kakavą ir ant garų ištirpintą šokoladą. Kadangi šokoladas karštas tai ir masė bus tamsesnė. Ir kepurytės grybukų bus tamsios. Kai jau apdžiūsta kotai, tada merkiame kepurytę ir su teptuku padailiname, kur reikia. Sudedame į kiaušinių dėkliukus ir paliekame kol
išdžius visiškai. Labai skanūs baravykai. Aišku, visam tam malonumui reikia daug laiko ir kantrybės. Kaip sakoma, grožis reikalauja aukų, taip ir čia.
|
|
|
|
|