Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žardupės takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žibučių g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žirnių takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Inkų g., Klausmylių vs., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis, 80 gramų sviesto, 1 česnako skiltelė, 4 šalavijo lapeliai, 50 gramų tarkuoto parmezano sūrio, 1 kilogramas bulvių, 200 gramų smulkiai pjaustytų dilgėlių, 200 gramų
kvietiniai miltų
Gaminimas: Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti, įmaišyti dilgėles, miltus, į atvėsusią masę įmušti kaiušinį, įberti druskos ir išminkyti. Tešlą padalinti į keletą gabaliukų ir formuoti 1,5 cm skersmens volelius, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais. Dėti į pasūdytą
verdantį vandenį ir virti kol iškils, tada išgriebti.
Sveistą ištrpinti, sudėti supjasutytą česnaką, šalavijo lapelius, pakepti kelias minutes, kol česnakas paruduos. Sviestą perkošti ir užpilti virtinukus. Pabarstyti tarkuotu sūriu.
|
|
|
|
|