Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
???? ??,
danube flooding today,
??????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakopų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pakrantės takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pakraščio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pakuonio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Palangos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kazlėkai, 200 gramų Bulvės, 2 vienetai Sviestas, 2 šaukšteliai Grietinė, 1 šaukštas Pomidorų padažas, 1 šaukštas Svogūnai, 1 vienetas Kvietiniai miltai, 0.5 šaukšto Juodieji
pipirai, pagal skonį Druska, pagal skonį Svogūnai, laiškai, truputį
Gaminimas: Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi
miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami. Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į
grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių. Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|