Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tv programma vrt 2,
?????????,
hln,
fast 800 app,
biennale,
admirolo kelionėv,
???? ?????,
????,
geldkurs briefkurs,
skype postjung,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gintaro g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Ilgoji g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Jaunystės g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Kadagių g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Kregždučių g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 200 g miltų 1 arbat.šaukštelio kepimo miltelių, 1 kiaušinio, 70 g cukraus, 100 g sviesto, žiupsnelis vanilinio cukraus žiupsnelis druskos šaukštas
cinamono
Varškės sluoksniui: 500g pertrintos varškės ("Mūsų švelnioji" ar pan.) 300g slyvų 3 kiaušiniai 200 ml 35% riebumo grietinėlės 1 stiklinė cukraus 1 šaukštas citrinų sulčių Migdolų esencijos (nebūtina) 1 pakelis grietinėlės arba vanilinio skonio
pudingo
Gaminimas: Miltus persijokite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, druską, vanilinį cukrų ir cinamoną. Sudėkite šaltą sviestą ir kapokite peiliu, kol gausis trupiniai. Įmuškite kiaušinį ir viską greitai suminkykite, suvyniokite į politileno plėvelę ir pusvalandžiui padėkite į
šaldytuvą. Tešlą plonai iškočiokite ant miltais apibarstyto stalo, išklokite ja apvalios kepimo formos (24 cm arba 26 cm skersmens) dugną ir kraštus.
Trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus standžiai išplakite. Trynius sumaišykite su varške ir cukrumi, įdėkite migdolų esencijos, citrinos
sulčių, gerai išmaišyti ir supilkite grietinėlę. Suberkite pakelį pudingo ir taip pat gerai išmaišykite. Supilkite varškės masę ant pagrindo. Slyvas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir puseles išdėliokite ant pyrago paviršiaus, šiek tiek panardindami į varškės masę.
Pyraga
kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 50-60 minučių. Atsargiai išimkite, leiskite atvėsti, išimkite iš kepimo indo. Ir pateikite po kokios valandos, kai pyragas visai atvės.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g sviesto 1 kiaušinio 0,5 stiklinės cukraus 250 g miltų 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Įdarui: 400 g varškės 1 indelio kondensuoto pieno 3
kiaušinių 1 citrinos 1 kg slyvų
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą ir 1 val. palaikykite šaldytuve. Tada iškočiojame lakštą. Jį įklojame į riebalais pateptą kepimo formą. Įdarui varškę ir citriną sumalame mėsmale. Į šią masę įdedame kondensuotą pieną
ir išplaktus kiaušinius. Viską sudedame į kepimo formą ant lakšto. Slyvas supjaustome ketvirčiais ir įspraudžiame į varškę. Pyragą kepkite 180°C laipsnių orkaitėje apie 50-60 minučučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|