Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 (1 - 1,2 kg) atvėsintas viščiukas 4 skiltelės česnako druskos 3 šaukštai įvairių pipirų mišinio 1 - 2 šaukštai aliejaus
Gaminimas: Viščiuką nuplaukite šaltu vandeniu,
perpjaukite išilgai per krūtinėlę. Viščiuką „išskleiskite“ nugara į viršų, mėsai mušti plaktuku pamuškite krūtinės kauliukus, šlauneles ir sparnelius. Česnakų skilteles supjaustykite į 10 mažų skiltelių ir jas sukaišiokite į šlauneles, padarydami mažas įpjovas aštriu peiliu. Tą patį
padarykite ir su sparneliais, krūtinėle bei nugara. Viščiuką įtrinkite druska, įvairių pipirų mišiniu. Viščiuko kepimui nurodysiu kelis mano išbandytus būdus:
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Viščiuką dėkite nugarėle į viršų. Ant viršaus uždėkite lėkštę ir ant jos puodą su karštu vandeniu,
kad geriau prispaustų. Kepkite viščiuką ant vidutinės kaitros apie 10-15 min. Kepimo laikas priklauso nuo viščiuko dydžio ir jūsų noro valgyti mažiau ar daugiau apskrudusį patiekalą. Apverskite viščiuką ir dar kepkite 10-15 min. Iškepusį viščiuką patiekite nepjaustytą, su šviežiomis
daržovėmis.
2. Viščiuką aptepti aliejumi ir dėkite į kepimo maišelį, prakirpti viršuje skylę. Kepti apie 80 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)
|
|
|
|
|