Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas jav, kurio pavadinimas prancuziskai reiskia "sasiauri",
Susirinkime dalyvaujanciu organizacijos ar institucijos nariu skaicius, kuris laikomas butina salyga, kad priimti nutarimai butu pripazinti galiojanciais,
Fotografijos pradininkas,
Kryziaus kelio stotys - 14 religiniu paveikslu, vaizduojanciu kristaus kanciu kelia i golgota,
Savarankiska sporto mokslo sritis, anatominiu, biomechaniniu, fiziologiniu, psichologiniu, sociologiniu poziuriu nagrinejanti fizinius pratimus ir ju taikyma,
Skalvos g., Lumpėnų k., Pagėgių sav.,
Sodėnų g., Lumpėnų k., Pagėgių sav.,
Sodų g., Lumpėnų k., Pagėgių sav.,
Topolių g., Lumpėnų k., Pagėgių sav.,
Viensėdžių g., Lumpėnų k., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šio marinato sistema - ingredientus dėti būtent tokia eiliškumo tvarka, kaip parašyta. Tai yra būtina, jeigu norite tikrai skanių šašlykų.
Reikės: 3 - 4kg kiaulienos sprandinės (ją
supjaustome 3-4cm storio kubeliais)
Gaminimas: Marinuojame: 1) 4-5 a.š. druskos. 2) Juodi pipirai (būtinai stambaus malimo). Jei malsite su malūnėliu, tai reikės 15-20vnt pipirų. 3) Koriandras (kinza) - 15-20vnt. 4) 1/2 a.š. baziliko. 5) Kuminas (zira) -
nesumaišykite su krapais arba su kmynais, lapai panašios išvaizdos. Reikės kiek mažiau nei 1/2 a.š. 6) pora lauro lapelių. 7) Malta raudonoji paprika - 1/2 a.š be kaupo. 8) Svogūnai - santykis su mėsa 1:1 , supjaustome griežinėliais, nestambiai. 9) Saulėgrąžų aliejus 5-6 v.š. - Tik
saulėgrąžų, nedėkite alyvuogių, nes skonis bus tikrai ne toks. 10)Viską gerai išmaišykite 11) Citrina – Iš 1vnt. vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis. Jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė. Dar kartą viską gerai išmaišome,
sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, o mangale ant žarijų – bus labai skanu. Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.
Skanaus.
|
|
|
|
|