Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nuolatine naujausiu savo salies ir uzsienio ivykiu apzvalga, pateikiama periodineje spaudoje, radijo, televizijos laidose,
Nuomojimas is nuomininko, pernuomojimas,
Nuopilos nuo salyklo,
Nuosedine uoliena, sudaryta is mazyciu opalo grudeliu,
Nuosedos ezeru dugnuose,
Miškinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškinių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškinių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškinių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miško g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg žuvies filė (lydekos, lašišos, menkės ir t.t.) 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis čiobrelių 150 g sviesto 0,5 arbatinio šaukštelio džiovintų petražolių 2 šaukštai citrinos
sulčių
Gaminimas: Žuvies filė įtrinkite druska, čiobreliais ir petražolėmis. Žuvį apipilkite citrinos sultimis. Palikite šaldytuve žuvį pasimarinuoti bent 2 valandoms. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kiekvieną žuvies filė gabaliuką apkepkite (po 1 min). Apkepintą
žuvį sudėkite į folija išklotą kepimo skardą. Žuvį uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 20-30 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|