Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg žuvies filė (lydekos, lašišos, menkės ir t.t.) 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis čiobrelių 150 g sviesto 0,5 arbatinio šaukštelio džiovintų petražolių 2 šaukštai citrinos
sulčių
Gaminimas: Žuvies filė įtrinkite druska, čiobreliais ir petražolėmis. Žuvį apipilkite citrinos sultimis. Palikite šaldytuve žuvį pasimarinuoti bent 2 valandoms. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kiekvieną žuvies filė gabaliuką apkepkite (po 1 min). Apkepintą
žuvį sudėkite į folija išklotą kepimo skardą. Žuvį uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 20-30 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|