Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylioji g., Sužionių k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Sužionių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Sužionių k., Vilniaus r. sav.,
Žvejų g., Sužionių k., Vilniaus r. sav.,
Pakrantės g., Šaltoniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 sitklinės tarkuotų morkų 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės miltų 0,5 a. š. kepimo miltelių 0,3 stiklinės razinų 1 stiklinė cukraus 3 a. š. cinamono 2 a. š. vanilinio
cukras Gaminimas: Pirmiausia užpilkite cukrumi tarkuotas morkas ir palaikykite apie 5 val. Užmerkite su vandeniu 1 val. razinas. Tuomet maišoma tešla. Įmušami kiaušiniai, pilami su kepimo milteliais sumaišyti miltai, dedamos razinos, cinamonas bei vanilinis cukrus ir viskas gerai
išminkoma. Iš gautos masės formuojami apvalūs sausainiukai, dedami į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepami maždaug 15 min. 150 laipsnių temperatūroje. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|