Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelvadiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg kiaulienos nugarinė 1 svogūno, didelio 2 pomidorų 1 gabaliuko mocarelos sūrio 200 - 300 g rūkyto sūrio 2 - 4 skiltelių česnako 3 v. š. majonezo Mairūno Šlakelio
alyvuogių aliejaus Druskos Juodųjų pipirų Aitriosios paprikos
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti apie 2 cm neperpjautus). Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti. Svogūną, pomidorą, sūrį supjaustyti
griežinėliais. Kiekvieną mėsos įpjovimą ištepti majonezu ir į tarous dėti produktus. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi, sumaišytu su smulkintu česnaku. Mėsą dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180°C orkaitėje apie 90 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos
atidengti foliją.
|
|
|
|
|