Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Linksmoji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Pakraščio g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Pamiškės g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Paparčių g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė vandens; 5 šaukštai miltų; 1 šaukštas aliejaus.
Įdarui: 200 g. faršo, kiaulienos, neriebaus; 200 g. raugintų su morkom kopūstų 2 šaukštai pomidorų
padažo; prieskonių ir pipirų;
aliejaus kepimui.
Gaminimas: Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus. Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušiname. faršą pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, į beriam
prieskonių, druskos ir išmaišome.
Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyną susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitintą aliejų, kol gražiai pagels. Aliejaus turi būti, kad apsemtų bent pusę dalūnų. Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.
|
|
|
|
|