Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jei suprasteja atmintis, reikia vitamino ..? ,
Jerube arba .....,
Ji yra airiska, vieniska, braziliska, italiska, kas tai,
Ji panasi i vaiduokli, visi apie ja sneka, bet mazai kas mate, tai ..? ,
Ji turi 30 dantu ir nescia buna 60 paru, kas tai,
Naujoji g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Partizanų g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Paupio g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Postavų g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Slėnio g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Išeiga-750 ml aliejaus 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio razmarino arba čiobrelio, 750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių
aliejaus.
Gaminimas: Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį. Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus
prisitrauktų prieskonių. Padažas salotoms paruoštos!
|
|
|
|
|