Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
???????,
green brick,
handytarife,
knieprothese en vallen,
team steffen,
grüne karte unfallmeldung,
anine bing knokke,
strom ver,
eurostar red route,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saldenės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saliamono Banaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Jautiena, 700 gramų Lašiniai, 100 gramų Pomidorai, 300 gramų
Bulvės, 700 gramų Svogūnai, 200 gramų Paprika, 200 gramų Česnakas, 3
skiltelės Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis Paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis Druska
Pipirai Gaminimo instrukcija: Viską supjaustome
kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname 7 min. Pabarstome druskos, pipirų, . Supilame tiek
vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5 - 2 val., reikalui esant pripilame dar vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
Porcijų skaičius: 9
|
|
|
|
|