Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
hln,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuršlaukio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kvietinių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Laisvės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Lakštingalų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Laugalių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Vištiena, 500 gramų Jautiena, 500 gramų Sviestas, 35 gramai
Kiaušiniai, 4 vienetai Morkos, 3 vienetai Svogūnai, 3 galvos
Druska Pipirai Gaminimo instrukcija:
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant
kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).
Skanaus. Porcijų skaičius: 5
|
|
|
|
|