Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
2024-250=,
vvd,
winter solstice 2022 uk,
allianz km-staffel,
beste tank ter wereld,
verivox handytarife,
inge moerenhout,
verivox,
skelbimai,
allianz login,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Kalno g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Liepų g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Mokyklos g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Pienių g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai reikės: sluoksniuota tešla sudaryta iš mielinės ir sviestinės tešlų. Mielinei tešlai: 350 g kvietinių miltų, 25 g mielių, 35 g sviesto, Žiupsnelis druskos, 1/2 šaukštelio skysto
saldiklio, galima ir cukraus. Sviestinei tešlai: 150 g šalto sviesto, 50 g kvietinių miltų, Kvietinių miltų (kočioti). Įdarui: "Daktariška" arba "Panerio" dešra, Rūkytas lydytas sūris.
Gaminimas: Mielinei tešlai skirtus produktus 10
min. minkykite elektriniu maišikliu. Paskui sudėkite į dubenėlį, apdenkite plėvele ir 3-4 valandas laikykite šaldytuve. Per tą laiką sviestinei tešlai skirtą sviestą suminkykite su kvietiniais miltais. Iš šio mišinio tarp dviejų pergamentinio popieriaus lakštų iškočiokite 15x20 cm dydžio
keturkampį. Jį uždenkite ir dėkite į šaldytuvą. Iš mielinės tešlos ant miltais pabarstyto stalo arba lentos iškočiokite 20x30 cm dydžio keturkampį. Vienoje mielinės tešlos lakšto pusėje dėkite sviestinės tešlos lakštą ir užklokite kita mielinės tešlos lakšto puse. Paskui tešlą, pradedant
trumpesniais kraštais, sulankstykite trigubai, kad išeitų 20x10 cm dydžio keturkampis. Tešlą įvyniokite į pergamentinį popierių ir 20 min. laikykite šaldytuve. Tešlą išimkite iš šaldytuvo ir vėl iškočiokite 20x30 cm dydžio keturkampį. Jį vėl sulankstykite trigubai ir dar 20 min. laikykite
šaldytuve. Šį procesą kartokite dar kartą. Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite. Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 apie 30-40min, prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu. Skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Tešla, 2 pakeliai Įdarui:
Dešra Sūris Gaminimo instrukcija:
Atšildyite tešlą. Įdarui: Sutarkuokite stambia tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite. Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais. Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi. Uogienė (kokią tik turite). Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei
prieskoniais. Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.
Skanaus. Porcijų skaičius: 9
|
|
|
|
|