Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
pakiet alianz zaiks,
grand crown registracija,
van bever condoleren,
retromöbler instagram,
www.555ppp.yz,
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trilapio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Trinyčių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tujų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tulpių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tuopų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakuotės lazanijos Vištienos, virtos (aš naudojau kulšeles, kurias atskyriau nuo kaulo ir susmulkinau) Krapų Petražolių Padažui: 200 g grietinės 150 -200 ml
vandens Sojos padažo (nedidelis kiekis) Ketčupo 300 - 600 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Visus padažui skirtus ingridientus supilame į puodą ir užviriname. Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis
samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos
sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220°C temp. 35 -40 min. Būtina sąlyga: Sluoksniuojant lazaniją - lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą. Negailėkite
padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese. Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks,
bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti. Tarp kitko lazanija valgoma tik pašildyta, bet pas mane ji dažnokai neužsilaiko net valandos po iškepimo. Skanaus.
|
|
|
|
|