Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mildos g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Miškų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Mizarų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Nemuno g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Neravų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 24 cm kepimo formai reikės: (gaunasi 1, 4 kg) Biskvitams: 4 kiaušinių 150 ml cukraus 150 ml miltų 3 v. š. kakavos 1 a. š. kepimo miltelių Lakštų sulaistymui: Moteriško
likerio + virintas vandens (aš sunaidojau 220 ml paruošto skysčio, kuriame buvo 50 ml kavos tiršto likerio) Pirmam pertepimui: 4 bananų 250 g mascarponės sūrio 50 ml cukraus 2 a. š. vanilės 100 g karčiojo šokolado 200 ml grietinėlės 3 v. š. citrinos
sulčių 50 ml brendžio Antram pertepimui: 50 g juodojo šokolado 30 ml grietinėlės Padengimas: 200 ml. grietinėlės, 5-6 šaukštai cukraus 2 šaukštai citrinos sulčių, 50 g. juodojo šokolado, 3 pakelių šokoladinių sausainių
"Fingers" Braškių, Juostelių
Gaminimas: Išplakti kiaušinius su cukrumi. Palaipsniui suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti apie 30 min. 175° C temperatūroje. Biskvitą supjaustyti į 4
lakštus. Grietinėlę išplakti su cukrumi, citrinos sultimis, tuomet sudėti mascarponę. Šokoladą sublenderiuoti arba sutarkuoti ir įmaišyti į gautą masę. Grietinėlę su šokoladu ištirpdyti. Torto konstravimas: Biskvitą suliejame, dedame bananų griežinėlius ir aptepame mascarpone.
Dedame kitą biskvito lakštą ir jį vėl suliejame, pilame šokoladinį pertepimą. Tuomet klojame bananus ir mascarpone. Trečias pertepimas toks pat kaip ir pirmasis. Pauošyba: Išplakti grietinėlę su cukrumi ir citrinos sultimis. Padalinti gautą masę į dvi dalis. Į vieną iš jų supilti ištirpdytą,
bet atvėsintą šokoladą. Jei masė per šviesi - įdėti šaukštą kakavos. Šonus tepti šokoladine grietinėle, o viršų - balta. 24 cm skersmens skardai reikės 3 pakelių "Fingers", 200 g braškių ir 1,5 m. juostelės surišti kaspinui. Beje, šiaip bananus reiktų saulaistyti citrinos
sultimis, kad jie nejuoduotų, bet aš tai pamiršau padaryti.
|
|
|
|
|