Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
hln,
hoe gaan de stunts van m,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rumšiškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rusmenių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rusų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rūtų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Baltramaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui: 1 pakelio "Cannelloni" makaronų (250 g) apie 500 g vištienos, maltos 1 svogūno, balto 2 morkų 2 -3 skiltelių česnako 1 saujos krapų,
petražolių, baziliko (šviežių) 1 kiaušinio 1 saujos sūrio, tarkuoto 2 -3 šaukštų vandens, virinto Baltajam padažui: 30 g sviesto 1 šaukšto (kupino) miltų 400 ml pieno Druskos 1 saujelės fermentinio sūrio Raudonajam padažui: 1
skardinės (mažos) pomidorų, savo sultyse, smulkintų 2-3 skil česnako Druskos 1 šaukšto (nepilno) raudono sauso vyno
Gaminimas: 1. Svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti ant smulkios tarkos, česnaką pasmulkinti. 2. Į vištienos faršą įdėti svogūną, morkas, česnaką,
pasmulkintus krapus bei petražoles. Pagardinti druska bei pipirais. Įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Tada įpilti 2-3 šaukštus vandens (turite stebėti, kiek reikia vandens, kad negautumėte per skystos masės) ir pabaigai įdėti saują tarkuoto sūrio. Dar syki viską gerai išmaišome ir paliekame
ramybėje. 3.Pereinam prie raudonojo padažo gamybos. Pasmulkintą česnaką sumaišome su pomidorais savo sultyse, pagardiname druska ir įpilame nepilną šaukštą sauso raudono vyno. Viską gerai išmaišome. 4. Tuo tarpu, kol darėme raudonąjį padažiuką, mesa spėjo pailsėti ir galime jau ją
pripildyti cannelloni makaronus. 5. Tada į karščiui atsparų indą įpilame raudono padažo ir ant jo išdedame įdarytus makaronus. 6. Įkaitiname orkaitę 170°C temp. 7. Gaminame baltąjį padažą. Nedideliame puode ištirpiname sviestą. Įdedame šaukštą miltų ir pamaišome. Puodą laikome
ant nedidelės ugnies ir susipilame pieną bei grietinėlę. Tada ugnį padidiname ir maišome, kol padažas sutirštės. Įberiame žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį. Pamaišome, kad jis ištirptų. Padažas turi būti tirštokas, bet ne sušokti į gumulus. Jį naudojame dar šiltą, nes vėsdamas tirštėja. 8.
Ant įdarytų cannelloni supilame baltąjį padažą. Ant viršaus suberiame tarkuotą sūrį ir pašauname į orkaitę. Kepsime maždaug 40-45 min, reikia stebėti.
|
|
|
|
|