Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slėpsnių g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Šermukšnių g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Taikos g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Vingio g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Ežero g., Maironių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 21 cm kepimo formai reikės (gaunasi apie 2,4 kg tortas) Biskvitams: 2 kiaušinių 200 g cukraus 200 g ''Rududu'' 200 g grietinės ( naudojau 30% ) 200 g miltų ( originale nurodyta 330 g.
, man pasirodė per daug ,nes tešla buvo pakankamai tiršta ir nuo 200 g biskvitai gavosi minkšti ir purūs ,dėl to labai gerai įsigėrė šokoladas ) 2 a.š. kepimo miltelių ( vietoje sodos ) Grietinėlės kremas : 450 g. grietinėlės ( 36 % riebumo) 2 v.š. cukraus Karamelinis
kremas: 100 g. sviesto 200 g. ''Rududu'' pora saujų kepintų ir pasūdytų žemės riešutų ( naudojau sūdytus ,nes į Snickers šokoladą taip pat dedami sūrūs.Gavosi super !!! ) Šokolado pertepimui: Sunaudojau apie 200 g juodojo šokolado ir 200 ml pieno.Naudojau ir
pertepimams ir puošimui. Sirupas : Apie 200 ml virinto vandens ,citrinos sulčių ir cukraus pagal skonį.
Gaminimas: Biskvitui išplakame kiaušinius su cukrumi ,dedame kambario temperatūros Rududu ir išplakame ,kad neliktų gumuliukų.Pilame grietinę ,maišome ir sijojame miltus
,žiūrėkite pagal tešlos tirštumą ,norma yra 330 g. ,man pilnai pakako 200 g. ,nes nemėgstu ''medinių '' biskvitų.Tešlą padaliname į 2 dalis ,vieną dalį pilame į kepimo popieriumi išklotą formą ir šauname į 180° C temp. įkaitintą orkaitę .Kepame 15-20 ,man prireikė 20 min.Iškepus pirmą
biskvitą ,padedame atvėsti ir patį padarome su likusia tešla.Atvėsusius biskvitus perpjauname ,turi gautis 4 biskvitai. 1.Ant garų vonelės ištirpiname šokoladą.Pilame pieną ir gerai išmaišome. 2.Grietinėlę išplakame su cukrumi. 3.Kambario temperatūros sviestą ir ''Rududu'' ištriname iki
vientisos masės be gumuliukų ,dedame riešutus ir išmaišome. 4. Pasiruošiame sirupą. Sluoksniavimas: Dedame pirmą biskvitą ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame pusę grietinėlės kremo. Dedame antrą biskvitą ant viršaus ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame visą karamelinį
kremą su riešutais. Dedame trečią biskvitą ir atliekame tą patį ką ir su pirmu sluoksniu. Ketvirtą biskvitą dedame ant viršaus ,aš buvau pasilikus kelis šaukštus grietinėlės kremo ,tai juo ir aptepiau.Uždengiame ir dedame nakvoti į šaldytuvą.Šis tortas mėgsta pastovėti ,kad atskleistų
savo skonį. Puošimui sunaudojau 3 Snickers šokoladukus , saują žemės riešutų ir trupinius likusius nuo biskvitų.Aplaisčiau šokoladiniu pertepimu. Viskas :) Rezultatas vertas pastangų :) Skanaus !!!
|
|
|
|
|