Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Didele, daznai absurdiska klaida,
Didele, plati taure su auksta kojele,
Dideles apimties kurinys, atliekamas simfoninio orkestro,
Dideles apimties, laisvos strukturos (paprastai prozinis) kurinys, vaizduojantis asmenybes susidurima su socialine istorine aplinka, gamta, atskleidziantis charakterio raida ir savimone,
Dideles apimties, sudetingas kurinys atliekamas choro, orkestro, solistu,
L. Giros g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
L. Ivinskio g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Lelijų g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Liepų g., Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Miško 1-asis takas, Kulautuvos mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g varškės (9 proc. riebumo) 2 kiaušinių 3 v.š. cukraus 1 žiupsnelio druskos 2 a.š. kepimo miltelių 200 - 300 g miltų
Gaminimas: 1. Varškę išsukite su kiaušiniais,
cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Kitame dubenyje persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais ir druska. 3. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite miltus. Tešla turi būti minkšta, tačiau nelipni – visų miltų iš karto
nesuberkite, nes jų tiek gali ir nereikėti (tai priklauso nuo kiaušinių dydžio bei varškės drėgnumo). 4. Išminkytą tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto lygaus paviršiaus ir iškočiokite 1 cm storio lakštą. Supjaustykite jį maždaug 3 cm pločio juostomis. Juostas įstrižais pjūviais padalinkite į
norimo ilgio juosteles (lygiagretainio formos tešlos gabalėlius). Kiekvieno gabalėlio centre padarykite išilginį pjūvį, per kurį perkiškite vieną iš tešlos gabalėlio galą, išverčiant jį į priešingą pusę. 5. Kepkite paruoštus žagarėlius įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol žagarėliai išsipūs
ir gražiai parus. Išvirusius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejų. Tuomet perdėkite į lėkštę ar krepšelį ir apibarstykite cukraus pudra.
|
|
|
|
|