Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
verivox,
60 ????? 09.20.2024,
taxi fawad nummer,
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
nanoferma kas sukure,
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Palaukės g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Petro Cvirkos g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Pušyno g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
S. Nėries g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Savanorių g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 cm skersmens tortui
Biskvitui: 5 kiaušiniai 230 g cukraus 1 arb.š. vanilinio cukraus 65 g aliejaus 230 g miltų 20 g kepimo miltelių Kremui: 500 ml.
plakamosios grietinėlės (35 %) 500 ml. natūralaus jogurto 0,5 indelio ( apie 200 g) kondensuoto pieno ,saldinto 3 šaukštų želatinos ( apie 30-35 g ) Sulaistymui: 100 ml. degtinės 0,5 indelio kondensuoto pieno,saldinto
Gaminimas: 1. Kiaušinius išplakti
su cukrumi ir vanile, kol masė tris kartus padidės ir pabals (apie 5 minutes). 2. Toliau plakant, silpna srovele supilti aliejų, minutę paplakti. 3. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišyti nuo dugno link viršaus, kol masė taps gražiai vientisa. 4.
Gautą masę supilti į 23 cm. skersmens (aš naudojau 20 cm) apvalų riebalais išteptą kepimo indą ir kepti iki 190°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsinti ir perpjauti į tris dalis – turėsime tris torto biskvitus. Pirmiausia į 100 ml vandens suberkite
želatiną.Tegul vanduo pastovi,o želatina išbrinksta.Grietinėlę lengvai išplakite,kad šiek tiek pastandėtų.Tada supilkite kondensuotą pieną,išmaišykite.Įmaišykite jogurtą.Bus gana skysta masė.Išbrinkusią želatiną pakaitinkite ant garų.Tada pravėsusią supilkite į grietinėlės masę ir išmaišykite.
Dubenį pastatykite į šaldytuvą. Kondensuotą sumaišykite su degtine. Torto surinkimas: Biskvitą padalinkite į tris ar keturias dalis, tuomet dėkite biskvitą, jį gerai sulaistykite sirupu ir pilkite kremą ir taip darykite su visais biskvito lakštais.
|
|
|
|
|