Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nuotakų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
O. Milašiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Obelų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Odminių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Olandų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 - 1,5 kg upėtakio 1 morkos 1 svogūno 2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus 1 šaukšto petražolių (gali būti šaldytos) 1 šaukštelio druskos
Gaminimas: Išvalyti ir nuplauti
upėtakį. Keptuvėje iškepti morką ir svogūną. Juos sumaišyti su petražolėmis, druska ir įdaryti upėtakį. Įvynioti į foliją r kepti apie 30 min. 200°C temp. orkaitėje. Tiekti su virtomis bulvėmis, grietinėlės - krapų padažu ir daržovėmis.
|
|
|
|
|