Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Muzikos kurinio tempas - labai letai, placiai,
Muzikos kurinio tempas - letai,
Muzikos kurinio tempas - linksmai, gyvai,
Muzikos kurinio tempas - ramiai, neskubant,
Muzikos kurinio tempas - sunkiai, rimtai, iskilmingai,
Dobilo g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Ežero g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Geibonių g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Jazminų g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Kalno g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 a. š. kepimo miltelių 50 g sviesto 2 kiaušinių 100 g cukraus 400 g miltų 100 ml ananasų sirupo 100 ml grietinėlės 35% 300 g datulių be kauliukų 50 g cukraus (karamelei) 2
v. š. medaus (karamelei)
Gaminimas: 2 kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Įpilti lydytą sviestą ir išmaišyti į kiaušinių plakinį. Įdėti persijotus miltus (juose išmaišyti kepimo miltelius) ir išmaišyti. Įpilti ananasų sirupą ir gerai išmaišyti. Išplakti kiaušinių trynius ir
atsargiai įsukti į tešlą. Įkaitinti orkaitę. Tešlą įpilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepti 200C temp. apie 25 min. Ar iškepė patikrinkite mediniu smeigtuku – jei sausas smeigtukas, vadinasi jau iškepė. Karamelė: Užvirti ananasų sirupą. Atskiroje keptuvėje
kepti cukrų iki norimos spalvos. Skystą sukrų įpilti į ananasų sirupą. Įpilti grietinėlę ir pavirinti. Nuimti nuo ugnies ir įmaišyti 2 šaukštus medaus. Ant iškepto pyrago uždėti datules maždaug taip, kad vėliau supjausčius pyragaičiais, datulė kiekviename jų būtų per vidurį. Ant viršaus pyrago
su dalulėmis užpilti padarytą karamelę. Kepti orkaitėjes apie 20 min. 170°C. temp. Kai pravės supjaustyti kvadratėliais, kad datulė būtų kiekvieno pyragaičio viduryje. Kai pyragaičiai atvės. Tada juos perpjauti per vidurį ir sutepti 30% ar riebesne grietine, ar norima uogiene (tinka
persikų džemas). Ant grietinės galima užberti riešutų. Suteptų pyragaičių šonus apdėti trupiniais (kokoso drožlėm, šokolado drožlėm... kuo turite ar norite). Ant pačių pyragaičių galima užberti ir smulkintų riešutų. Nepaprastai saldu, bet gardu!
|
|
|
|
|