Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balsių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos liežuvio 2 morkų 1 svogūno 2 šaukštų prieskonių sriubai (be gliutomato) Marinatui: 0, 5 šaukštelio pipirų 2 lauro lapelių 3 skiltelių česnako 1 šaukšto
druskos 1 žiupsnelio cukraus 1 šaukštų citrinos rūgšties
Padažui: 0, 5 stiklinės majonezo 0,5 stiklinės grietinės (30%) 3 šaukštų krienų
Gaminimas: Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintų prieskonių mišiniu: pipirais, česnakais ir
sumaišytais su citrina, cukrumi, druska. Įtrintas liežuvis 12 val. laikomas šaldytuve. Paskui išverdamas su prieskoniais ir daržovėmis. Virti apie 1,5 - 2 valandas. Mediniu ar metaliniu iešmeliu patikrinti ar išvirė - turi lengvai slysti. Išvirusį liežuvį panardinti į šaltą vandenį ir tuojau pat
jį nulupti. Kai atvės, galima ilgiau palaikyti šaldytuve iki visiško atšaldymo. Supjaustyti griežinėliais. Užpilti krienų, grietinės ir majonezo padažu. Jei reikia įsidėkite druskos.
|
|
|
|
|