Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
pakiet alianz zaiks,
grand crown registracija,
van bever condoleren,
retromöbler instagram,
www.555ppp.yz,
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jano Bulhako g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Karšuvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Klinikų g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mėguvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Nadruvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. rapsų aliejaus 1 kg nugarinės, supjaustytos gabaliukais 2 svogūnų, supjaustytų 3 skiltelių česnakų, smulkintų 1 - 2 SANTA MARIA cinamono lazdelių 3 SANTA MARIA laurų lapų 3 v.
š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų miltelių 1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių 2 v. š. rudojo cukraus 2 - 3 SANTA MARIA gvazdikėlių 1 butelio (330 ml) alaus arba porterio 500 ml vištienos arba jautienos sultinio Druskos ir pipirų Garnyrui: 2
pomidorų, be sėklų, supjaustytų 0,5 ryšulėlio šviežių kalendrų, rupiai pasmulkintų 200 g grietinės 1 (400 g) skardinė raudonųjų pupelių 1 pakelio SANTA MARIA TEX MEX tortilijų
Gaminimas: Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą,
vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų. Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas. Tada pamaišykite –
įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens. Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles. Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį. Patiekalas bus
paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš. Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.
|
|
|
|
|