Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akacijų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Alyvų g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Ateitininkų g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Atkalnės takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Aukštoji g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinės uogienės (abrikosų ar apelsinų) 1,5 - 2 a. š. kepimo miltelių 1 stiklinės kefyro 1 stiklinės cukraus 1 v. š. kakavos miltelių 3 v. š. saulėgrąžų aliejaus 200 g
miltų
Gaminimas: Visus kumponentus sumaišyti (eiliškumas nesvarbu, svarbiausia, kad cukrus ištirptų). Kepti 180°C temperatūroje 30 - 40 minučių.
|
|
|
|
|