Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 60-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 63-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 64-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. sluoksniuotos tešlos 200 g. sviesto Skardinės kondensuoto pieno Rūgščios uogienės
Gaminimas: 1. Trapios tešlos juostas supjaustyti 1 cm pločio
juostelėmis išilgai, sudėlioti ant kepimo popieriaus ir kepti, kol paruduos iki 185 ° C įkaitintoje orkaitėje. Tada juosteles visiškai atvėsinti. 2. Kremui. Kambario temperatūros (bet nebūtinai) sviestą išplakti iki purumo ir per kelis kartus, nuolat
plakant, supilti kondensuotą pieną, gerai išplakti iki vientisos purios masės. 3. Ant maistinės plėvelės tepti šaukštą kremo (vyniotinio pagrindui). Tuomet, toje vietoje, dėti apie 5 juosteles ir dar 3 juosteles perpjauti per pusę bei pridurti jas iš galo, t.y. prailginti
vyniotini dėliojant 5 pilno ilgio juosteles ir 5 perpjautas per pusę. 4. Ant išdeliotų juostelių tepti dalį kremo (svarbu, kad jo pakliūtų į tarpus). Taip dėlioti visas juosteles. Priešpaskutiniam sluoksniui, vietoj kremo, naudoti uogienę, tuomet sudelioti juosteles
ant viršaus ir aptepti jį likusiu kremu. Taip dėliojant, jums turi gautis 4 sluoksnių vyniotinis. Likusias juosteles atidėti trupiniams (torto papuošimui) . Vyniotinį apsukti maistine plėvele ir pagražinti formą. Vyniotinį padėti į šaldytuvą bent parai. Prieš patiekiant apvolioti
vyniotinį trupiniuose.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. sluoksniuotos tešlos 200 g. sviesto 1 skardinės kondensuoto pieno Rūgščios uogienės
Gaminimas: Trapios tešlos juostas supjaustyti 1 cm pločio juostelėmis išilgai,
sudėlioti ant kepimo popieriaus ir kepti kol paruduos iki 185°C įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps visiškai atvėsinti. Kremui. Kambario temperatūros (bet nebūtinai) sviestą išplakti iki purumo ir per kelis kartus, nuolat plakant, supilti kondensuotą pieną, gerai išplakti iki vientisos
purios masės. Ant maistinės plėvelės tepti šaukštą kremo, toje vietoje kur bus jūsų vyniotinio pagrindas. Tuomet toje vietoje dėti apie 5 juosteles bei dar 3 juosteles perpjauti per pusę ir pridurti jas iš galo, t.y. prailginti vyniotinį dėliojant 5 pilno ilgio juosteles ir 5 perpjautas per
pusę. Ant išdeliotų juostelių tepti dalį kremo (kremas turi pakliūti į tarpus). Taip sudėlioti visas juosteles. Priešpaskutinį sluoksnį vietoj kremo aptepti uogiene, tuomet sudelioti juosteles ant viršaus ir užbaigti vyniotinį aptepant jį likusiu kremu. Šitaip dėliojant jums turi gautis 4
sluoksnių vyniotinis, o likusias juosteles atidėkite trupiniams tortui papuošti. Visą vyniotinį iš karto apsukite maistine plėvele. Padailinti formą ir padėti į šaldytuvą parai. Papuošti tešlos juostelių trupiniais.
|
|
|
|
|