Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
handy vertrag,
meine allianz login,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos miestas, kuriame 1962 m. pradejo veikti galinga elektrine,
Lietuvos miestas, kuriame yra raganu kalnas,
Lietuvos miestas, turejes net 5 LKL klubus,
Lietuvos miestelis, buves pasiskelbes respublika ir kuriame stovi paminklas Vytautui,
Lietuvos miestelis, kuriame yra kalejimas,
Jovarų 2-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jovarų 4-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jovarų g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Juodupės g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Liepų g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiuko broilerio 0,5 l šviesaus alaus 5 skiltelių česnako 1 kilogramo bulvių 1 Svogūno 2 v. š. augalinio aliejaus Rozmarino Čiobrelio Paprikos
miltelių Ožragės Druskos
Gaminimas: Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C
temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
|
|
|
|
|