Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
traktorius,
pirtis,
samanos,
jaucio rago kriaukles,
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
gido kolekcija,
pilies,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Europos sajungos programa, skirta muitines darbuotoju mokymui, ju kvalifikacijos kelimui, keitimusi patirtimi [orig.],
Kas parase romana "Bajoru gusta",
Sutikrinti, sutvarkyti, subalansuoti buhalterijos saskaitas,
Labiausiai atsikisusi baigiamoji muro juosta po stogloviu,
Senoves egiptieciu garbintas paukstis pagal kurio atvaizda buvo sukurti net keli dievai,
Respublikos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ryto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rožių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rudens g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Rūtų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 400 g triušienos kepenėlių 150 g kiaulienos šoninės, pjaustytos kubeliais 1 svogūno 2 stiklinių aliejaus 1 v. š. sviesto 1 stiklinė rudojo cukraus 6 šalavijų lapeliai,
švieži Šakelė rozmarino 1 batono 150 g kietojo sūrio Truputis brendžio 1 stiklinės vyno 1 v. š. jogurto Druskos Pipirų, šviežiai maltų
Gaminimas: Česnako skilteles nulupti, sutrinti ir užpilti stikline aliejaus. Į keptuvę įpilti truputį
aliejaus ir dėti šaukštą sviesto (tuomet sviestas neprisvils). Į ištirpintą sviestą sudėti šalavijo lapelius ir apkepti iki rudumo. Šalavijo lapus sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius. Į tą patį aliejų sudėti kepti smulkintą svogūną, dėti truputį česnako,
rozmarino šakelę. Šiek tiek apkepus svogūnams, sudėti šoninės kubelius, palaipsniui sudėti kepenėles, įpilti šiek tiek brendžio. Kol kepa kepenėlės gaminamas čibatas. Batoną sulaužyti ir išdėlioti ant kepimo skardos, pabarstyti druskos, apšlakstyti česnakiniu aliejumi ir dėti į įkaitintą
orkaitę 5 minutėms (naudoti grilio rėžimą). Apskrudusius batono gabaliukus pabarstyti kietuoju sūriu. Kepenėles mentele pasmulkinti ( viduje turi būti kiek rausvos), dėti šaukštą jogurto, pagardinti druska ir šviežiai maltais pipirais. Keptuvę nuimti nuo ugnies. Kol kepenėlės vėsta ruošiamas
karamelizuotas vynas. Į sausą keptuvę suberti cukrų, supilti vyną ir kaitinti iki vienalytės masės. Sudėti apkepti iš abiejų pusių slyvų puseles. Kepenėles sumalti virtuviniu kombainu ir paštetu aptepti čibato riekes, ant viršaus dėti karamelizuotas slyvas, skrudintus šalavijo lapelius ir viską
apšlakstyti trupučiu aliejaus.
|
|
|
|
|
|