Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Menine priemone, mazybiniai daiktavardziai,
Menine priemone, meninis padidinimas,
Menine priemone, reiskiniu gretinimas, lyginimas,
Menine priemone, tokia pati eiluciu pradzia,
Menine priemone, vaizdingi budvardziai,
Liepų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Naujakurių g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Pievų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Seniūnų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Sodybų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos faršo 300 g kiaulienos faršo 1 kiaušinio "Heins" padažo "Helmans" majonezo 6 bandelės mėsainiams Garstyčios Salotų lapų 150 g olandiško
sūrio 6 griežinukai šoninės (kumpio) 3 marinuotų agurkų 1 svogūno
Gaminimas: Į indą sudėti kiaulienos ir jautienos faršą, įmušti kiaušinį, dėti padažo ir gerai išminkyti. Bandeles perpjauti pusiau (jeigu nėra perpjautos) ir apkepti sausoje orkaitėje. Vidinę pusę
aptepti majonezo ir garstyčių mišiniu. Iš mėsos suformuoti plokščius maltinukus ir pakepti orkaitėje ant grotelių. Tada ant kiekvienos bandelės puselės dėti po salotų lapą, karštą maltinuką, sūrio riekę, kepinto kumpio ar šoninės griežinėlį, marinuotą agurkėlį (tiks ir konservuoti
pomidorai), svogūno žiedus ir uždėkite kitas bandelių puses.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pomidoro 1 kiaušinio Druskos, pipirų 0,5 paprikos 2 a. š. garstyčių 2 v. š. majonezo 750 mėsos, maltos Sluoksniuotos tešlos (6 išpjautų apskritimų) 6 salotos lapų 6
gabaliukų sūrio Tabasco padažo Volčesterio padažo
Gaminimas: Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti ant
grotelių. Sluoksniuotos tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170°C l temperatūroje apie 15 - 20 min. Skanaus :*
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bandelėms (už kurių receptą dėkoju Aušrai iš '"Tarp Vėjo Gūsių")
25 g šviežių mielių 300 ml pieno 1 didelio kiaušinio 2 šaukštų aliejaus 2 šaukštų cukraus šaukštelio
druskos 500 g miltų šaukšto sviesto bandelių paviršiui patepti linų sėmenų arba sezamo sėklų paviršiui pabarstyti Mėsos paplotėliams: Apie 1 kg kiaulienos faršo 2 šaukštai džiuvėsėlių 1 kiaušinio pipirų, druskos Ala barbekiu padažui: Alyvuogių aliejaus
kepimui Mažo svogūno 2 - 3 skiltelės česnako rūkytos paprikos miltelių (naudojau ne rūkytos) Druskos, pipirų 1 šaukšto cukraus 1 šaukštelio acto 2 šaukštų Vorčesterio padažo 6 šaukštų kečupo Dar reikės: Salotų lapų Pomidoro Marinuotų
agurkėlių Čedario sūrio Garstyčių
Gaminimas: Bandelėms mieles ištrinkite su puse stiklinės drungno pieno, įberkite truputį cukraus ir pastatykite šiltai, kad pakiltų, maždaug 20 min. (aš įdedu į 30 laipsnių kaitros orkaitę). Į dubenį supilkite pieną, aliejų, įmuškite
kiaušinį, suberkite likusį cukrų ir druską ir šiek tiek pamaišykite. Supilkite mielių mišinį ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus ir gerai išminkykite (jei rankomis, tai darykite mažiausiai dešimt minučių). Tešla turėtų gautis glotni, minkšta ir šiek tiek lipni. Suformuokite rutulį, kurį įdėkite į
dubenį, užklokite maistine plėvele ir palikite šiltai, kol pakils dvigubai, priklausomai nuo sąlygų, tai turėtų trukti apie valandą. Pakilusią tešlą padalinkite į aštuonias dalis (stenkitės lygias), kiekvieną gabalėlį paminkydami ir suformuodami standų, dailų kamuoliuką. Orkaitę įkaitinkite
iki 190 laipsnių kaitros. Tešlos kamuoliukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir dar palikite, kad pakiltų, maždaug pusvalandžiui. Pakilusias bandeles patepkite lydytu sviestu ir apibarstę linų sėklomis ar sezamu, pašaukite į orkaitę. Kepkite 15 - 180 minučių iki
dailiai auksinės spalvos. Mėsos paplotėliai: Mėsytę išmaišykite su šiais ingridientais ir formuokite kotletukus, bet jei turi būti ne maži ir ne per ploni, nes kepant išsausės. Bebaigiant kepti ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po šaukštelį garstyčių ir po riekelę čedario sūrio. Ala
barbekiu oadažo gamyba: Smulkiai pjaustytą svogūną su česnaku pakepinkite ant alyvuogių aliejaus, įberkite šaukštą cukraus, bei druską ir pipirus. Ir pakepinkite dar 10 min, kad svogūnai karamelizuotųsi. Sudėkite papriką. Įpilkite acto, leiskite, kad nusigaruotų. Įpilkite Vorčesterio padažo
ir kečupo.
|
|
|
|
|