Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Skapo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Stanevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Žukausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sadūniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saidžiukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g žuvies filė 4 šaukštai citrinos sulčių Druskos ir pipirų 500 g brokolių 150 g mocarelos sūrio 200 g pomidorų, vyšninių 60 g sviesto (tirpinto) 3 šaukštai
džiūvėsėlių
Gaminimas: Žuvies filė įtriname druska ir pipirais, apšlakstome citrinos sultimis. Brokolius verdame verdančiame vandenyje apie 5 min. Po to nusausiname ir išskaidome smulkesniais žiedynais. Pomidorus perpjauname pusiau, sūrį - kubeliais. Pomidorus,
brokolius, sūrį sumaišome su džiūvėsiais. Į kepimo formą sudedame žuvies filė ir apdedame daržovių mase. Kepame 180-200° C laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.
|
|
|
|
|