Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senųjų Pirčiupių g., Pirčiupių k., Varėnos r. sav.,
Girių g., Pošalčių k., Varėnos r. sav.,
Pošalčių g., Pošalčių k., Varėnos r. sav.,
Šilo g., Pošalčių k., Varėnos r. sav.,
Pamiškės g., Pūčkornių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos 2-3 pievagrybiai 2 šaukšteliai sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus keli šviežio čiobrelio
lapeliai
Gaminimas: Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės
riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais. Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
|
|
|
|
|