Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Degučių k., Pakruojo r. sav.,
Šermukšnių g., Degučių k., Pakruojo r. sav.,
Topolių g., Degučių k., Pakruojo r. sav.,
Dinaburgo g., Dervelių k., Pakruojo r. sav.,
Draumėnų g., Dervelių k., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos filė 5 kiaušiniai 500 g bulvių 100 g svogūnų 250 g agurkų 1 pundelis žalumynų Druskos pagal skonį Majonezo (pagal skonį) Augalinio aliejaus (kepimui) 3-4
putpelių kiaušiniai (papuošimui)
Gaminimas: Išvirkite vištienos filė. Virkite apie 20 minučių. Po to atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai sukapokite svogūną. Svogūnus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Po to vandenį
nupilkite. Bulves sutarkuokite smulkia morkų tarkavimo tarka - plonais šiaudeliais. Įkaitinkite aliejų ir sutarkuotas bulves apkepinkite. Kepkite ne visas bulves iš karto, o po saujelę, kad nesudegtų ir gerai iškeptų. Agurkus supjaustykite taip pat šiaudeliais. Kiaušinių trynius
atskirkite nuo baltymų. Baltymus smulkiai sutarkuokite, trynius sutrinkite. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu. Salotas papuoškite bulvėmis, žalumynais ir putpelių kiaušinukais.
|
|
|
|
|