Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
holandstraat 16,
astralas,
santorini man overleden,
kyle concert tickets 2024,
internet und tv anbieter,
??????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienybės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vilniaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vilties g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vyšnių skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vytauto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. - KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 50 g - askaloninio česnako svogūnėlių 100 g - baravykų 50 ml - alyvuogių aliejaus 2 vnt. - česnako skiltelės 300 g - arborio ryžių 1 vnt. -
laurų lapelis 4 vnt. - šakelės šviežių čiobrelių 1 vnt. - šakelė šviežio rozmarino 1 vnt. - šakelė šviežio šalavijo 200 ml - baltojo vyno 100 g - Sviesto 100 ml - grietinės (30% riebumo) 100 g - tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimas: Ištirpinkite
„Knorr Buljonetę“ vištienos sultinį litre verdančio vandens ir neleiskite jam ataušti. Askaloninius ir paprastus česnakus susmulkinkite kubeliais, nuplautus grybus supjaustykite griežinėliais. Pakepinkite aliejuje supjaustytus česnakus ir grybus. Suberkite ryžius ir truputį pakepinkite,
įdėkite laurų lapelį ir šviežius prieskoninius žalumynus, susuktus ir surištus baltu siūlu į pluoštelį. Į gautą masę supilkite baltąjį vyną ir troškinkite rizotą, kol vynas visiškai išgaruos. Supilkite dalį karšto sultinio ir sudėkite sviestą. Virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišykite ir
supilkite likusią sultinio dalį. Galiausiai rizotą pagardinkite grietine ir tarkuotu parmezano sūriu, išmaišykite ir palikite ataušti. Rizotas turi būti skystokas, kremo konsistencijos.
|
|
|
|
|