Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Čedasų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jaunystės g., Čedasų mstl., Rokiškio r. sav.,
Klevų g., Čedasų mstl., Rokiškio r. sav.,
Kraštinė g., Čedasų mstl., Rokiškio r. sav.,
Mokyklos g., Čedasų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 50 g sviesto 120 ml pieno 1 a.š. (nubrauktas) sausų mielių 1 kiaušinis žiupsnelis druskos 2 v.š. cukraus 300 g miltų Įdarui: 60 g kambario temperatūros
sviesto 3 v.š. cukraus 2 a.š. Santa Maria cinamono
Gaminimas: 1. Į pašildytą pieną suberti cukrų bei mieles, išmaišyti ir leisti pastovėti 15 min, kol suputos. 2. Kitame dubenyje suberti miltus, įdėti druskos, įpilti išlydytą svietą, paplaktą kiaušinį, supilti
pakilusias mieles ir išminkyti tešlą. Uždengti ir leisti pakilti apie 1,5 val. Kai tešla pakils, iškočioti į stačiakampį apie 1 cm. 3. Įdarui sviestą išsukti su cukrumi ir cinamonu, ir užtepti ant tešlos. Susukti į volelį. Volelį perpjauti perpus, paliekant neįpjautą vieną galą šiek tiek. 4.
Iš dviejų juostų supinti pynę, taip, kad vidinė tešlos pusė (kur yra cinamonas) būtų viršuje. 5. Sujungti abu kraštus į žiedą. 6. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti žiedą ir pakildinti 30 min. Įkaitinti orkaitę 180 laipsnių ir kepti 25-30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 120 ml pieno 2 v. š. cukraus 1 kiaušinio 50 g sviesto 8 g mielių, šviežių Žiupsnelio druskos 300 g miltų
Pertepimui: 60 g sviesto 3 v. š. cukraus 2 v.
š. cinamono, malto Cukraus pudros, pabarstymui
Gaminimas: Šiltame piene ištirpinau cukrų ir sutrupintas mieles. Miltus persijojau, sumaišiau su druska. Ištirpinau sviestą ir jame išplakiau kiaušinį. Sviesto ir kiaušinio plakinį supyliau į pieno, cukraus ir
mielių mišinį. Išmaišiau. Visa tai supyliau į dubenį su persijotais miltais. Užminkiau tešlą.Tešla buvo pakankamai klampi. Minkiau rankomis, kol tešla jau nebelipo nei prie indo sienelių, nei prie pirštų (apie 15 - 20 min.). Išminkytą tešlą įdėjau atgal į dubenį ir palikau
šiltai, kad pakiltų ir tūris padvigubėtų. Pakilusią tešlą plonai iškočiojau (stengiausi, kad tešlos lakštas būtų stačiakampio formos) ant miltais pabarstyto paviršiaus. Lydytą sviestą sumaišiau su cukrumi ir maltu cinamonu. Gauta mase ištepiau iškočiotą tešlą. Taip paruoštą tešlą
susukau voleliu išilgai iškočioto stačiakampio. Volelį nuo viršaus iki apačios (išilgai) perpjoviau. Gautas dvi juostas susukau į virvę, galus sutvirtindama. Dariau taip, kaip parodyta estiškam recepte. Paruoštą pynę dėjau riebalais patepton ir miltais pabarstyton skardon ir padėjus
šiltai, leidau pakilti. Kepiau 180°C orkaitėje 25 minutes.
SKANAUS!
|
|
|
|
|