Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet und tv anbieter,
??????????,
ökostrom wechseln,
stromvergleich verivox,
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seirijų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Sodų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Veisiejų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Vytauto g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Lipliūnų g., Lipliūnų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg lydeka 1 morka 1 svogūnas 0,5 saldižios paprikos 2 riekelė batono 60 g pieno 30 g sviesto, majonezo ar aliejaus 1 kiaušinis 1 šaukštas krakmolo 1 šaukštelis
žuvies prieskonių "Santa Maria' 'juodieji pipirai (žiupsnelis) "Santa Maria'' lauro lapeliai (žiupsnelis) žalios petražolės žali bazilikai 200 g jūros lydekos filė 1 šaukštas druskos Aliejus (kepimui)
Gaminimas: Lydeką nuskusti, perpjauti pilvą
kuo mažesniu pjūviu, išimti vidurius, gerai išplauti. Mėsą atskirti nuo odos ir ją sumalti kartu su morka, paprika, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpinto sviesto, aliejaus ar majonezo, šaukštą krakmolo, suberti druską ir prieskonius, išmaišyti. Būtų gerai,
kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. Jūros lydekos filė apiberti tais pačiais prieskoniais ir žalumynais, galima, bet nebūtina apkepti miltuose, prieš tai pavoliojus kiaušinyje.Kloti faršo, filė, vėl faršo. Užsiūti. Aliejumi apteptą žuvį paguldyti į aliejuotą skardą, dėti į šaltą orkaitę ir
15 - kai užsukti 50 l. temperatūrą. Po to 15 - kai užsukti 100 l. temperatūrą. Galiausiai žuvį subadyti adata, įpilti stiklinę vandens, užkloti folija ir 35 - ioms min. nustatyti 170 l. temperatūrą. Kai iškepa, iš pilvo išimti siūlus, supjaustyti ir puošti daržovėmis, alyvuogėmis, citrinomis.
|
|
|
|
|