Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Jakšto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jasaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Juozapavičiaus pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Kačanausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kėkštų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g juodojo šokolado 1 šaukštas Santa Maria kepimo miltelių 55 g kakavos miltelių 370 g kvietinių miltų 2 šaukšteliai Santa Maria vanilinio cukraus 6 šaukštų saulėgrąžų aliejaus 2
kiaušinių 380 ml pieno 100 g baltojo šokolado 100 g pieninio šokolado
Gaminimas: Garų vonelėje ištirpinkite juodąjį šokoladą. Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Įmaišykite cukrų. Kitame dubenyje gerai išplakite kiaušinius, vanilinį cukrų, aliejų ir
pieną. Įmaišykite ištirpdytą šokoladą. Abi mases sumaišykite ir sudėkite sukapotą baltąjį ir pieninį šokoladą. Išmaišykite. Tešlą dėkite į keksiukų krepšelius ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes, kol jie iškils. Atvėsinkite. Skanaus!
|
|
|
|
|