Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
nanoferma kas sukure,
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
0636894460,
2? ????,
tijgerpuntentest,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verslininkų g., Taurų k., Tauragės r. sav.,
Žolynų g., Taurų k., Tauragės r. sav.,
Agluonos g., Treinosios k., Tauragės r. sav.,
Kaipės g., Treinosios k., Tauragės r. sav.,
Parko g., Treinosios k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg lydekos 2 morkos 1 svogūnas 0,5 paprikos saldžiosios 1 gabaliukas saliero stiebo 3 riekės batono 30 g aliejaus 2 valg. š.krakmolo 1 šaukštas "Santa Maria''žuvies
prieskonių 1 žiupsnis "Santa Maria''juodųjų pipirų 1 žiupsnis lauro lapų 1 žiupsnis "Santa Maria''petražolių 1 žiupsnis "Santa Maria'' bazilikų 1 žiupsnis "Santa Maria''čiobrelių 1 valg. š. druskos 50 ml aliejaus
(kepimui)
Gaminimas: 1. Lydeką nuskuskite, perpjaukite pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimkite vidurius, gerai išplaukite. Mėsą atskirkite nuo odos ir ją sumalkite kartu su morkom, paprika, svogūnu bei vandenyje mirkytu ir nusunktu batonu. Įdėkite aliejaus, 2 šaukštus krakmolo,
suberkite druską ir prieskonius, labai gerai išmaišykite. Būtų gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. 2. Klokite faršą į žuvies odą. Užsiūkite. 3. Aliejumi apteptą žuvį paguldykite į aliejuotą skardą, dėkite į šaltą orkaitę ir 15-ai min. nustatykite 50 °C temperatūrą. Po to
15-ai min. nustatykite 100 °C temperatūrą. Galiausiai žuvį subadykite adata, įpilkite stiklinę vandens, užklokite folija ir 35-ioms min. nustatykite 170 °C temperatūrą. Kai iškepa, iš pilvo išimkite siūlus, supjaustykite ir puoškite daržovėmis, alyvuogėmis, citrinomis.
|
|
|
|
|