Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpoji g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tujų Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tuopų g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tvenkinių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Uosių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g aguonų 4 kiaušiniai 200 g cukraus 100 g maltų džiūvėsių 1 šaukštelis "Santa Maria" cinamono 1 šaukštelis "Santa Maria" vanilinio cukraus 1 indelis kondensuoto
saldinto pieno 1 pakelis migdolų skiedrelių
Gaminimas: 1.Aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame mirkti per naktį. 2.Išmirkytas ir nusunktas aguonas sumalame mėsmale mažiausiai du kartus. 3.Kiaušinių trynius elektriniu plakikliu suplakame su cukrumi, kol jie
pabals ir tada įmaišome į aguonų masę. Viską gerai išmaišome. 4.Tada beriame džiūvėsius, cinamoną ir vanilę ir vėl viską gerai išmaišome. 5.Baltymus išplakame iki standokų putų ir po truputį pildami atsargiai jas įmaišome į aguonas. 6.Kepimo formą ištepame sviestu ir supilame aguonų
masę. Išlyginame torto paviršių. 7.Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių. 8.Kol tortas kepa, keptuvėje paskrudiname migdolų skiedreles, kol jos lengvai parus. 9.Nedideliame puode pašildome indelį kondensuoto saldinto pieno. 10.Iškepusį dar šiltą pyragą
subadome mediniu pagaliuku ir po truputį pilame šiltą kondensuotą pieną, kad jis susigertų į patį tortą. 11.Ant dar šilto kondensuoto pieno užbarstome migdolų skiedreles, kad jos priliptų. 12.Paliekame tortą atvėsti ir sustingti. Tai tikrai nepaprasto skonio tortas :)
|
|
|
|
|